TerVeZd ÚjrA Magad

Vonzó megjelenés

Mobilra optimalizált medolgások

Személyre szabott megoldások

MilYenek A SzolgáltAtásAink?

Az online jelenlét alapján is ítélnek az ügyfelek.
Ezért olyan megjelenést, és élményt tervezünk, hogy a Te ügyfeleid is jó benyomást kapjanak.

Elsősorban a holnapkészítéssel foglalkozunk, de ez nem jelentheti azt, hogy a marketing és értékesítési szempontokat figyelmen kívül hagyjuk. Kiemelten fontos az előzetes egyeztetés a célok és tervek megállapítása. Így egy teljes folyamaton kísérünk végig Téged, mint ügyfelünket. 

Olyan megoldásokat nyújtunk, amelyek illeszkednek a célokhoz. Ilyen a honlapkészítés során a forgalom növelése, vagy mobil alkalmazás esetén a kezelhetőség és hatékonyság növelés. 

Ha valami egyedi megoldásra van szükséged, azt is írd meg nekünk, és biztosak vagyunk benne, hogy találni fogunk rá megoldást.

Persze az ominózus kérdés, hogy mennyibe is kerülnek ezek a szolgáltatások? Kérj ajánlatot, mivel minden webfejlesztési projekt egyedi. Ajánlatkérés és rövid egyeztetés alapján pedig az árat is meg tudjuk állapítani. Rugalmasak vagyunk, illetve tisztában vagyunk azzal, hogy nem minden projekt esetén egyértelmű az árazás. Így az áraink mindig egyeztetés tárgyát képezik.

Honlapkészítés

Ha még nincs weboldalad avagy, ha elégedetlen vagy a jelenlegi honlapoddal... Olyan megoldást nyújtunk, amire Neked szükséged van. Legyen az sablon, vagy akár teljesen egyedi igényekig mindenben a segítségedre leszünk! Végigkísérünk a honlapkészítés, egyedi weboldal készítés folyamatán, szem előtt tartva a Te terveidet és céljaidat.

Ha csak az ötlet van meg, és nem tudod hogyan kezdj neki, akkor alapos egyeztetések során együtt kialakítjuk és pontosítjuk az elképzeléseket.

Ha már van honlapod, de régi, vagy úgy néz ki, mintha évek óta nem nyúltak volna hozzá, akkor segítünk újratervezni, felfrissíteni, újra menővé tenni. Nálunk biztosan modern honlapot fogsz kapni.

Minden általunk létrehozott honlapot alaposan ellenőrzünk, hogy mobil eszközökön is megfelelően jelenjen meg, illetve villámgyorsan töltsön be. Hiszen ma már mindneki rohan, és mindenki mobil.

Mit ér az, ha van honlapod, de arról senki nem tud? Meg kell találnod azokat a kulcsszavakat, amelyekkel látogatókat fogsz hozni a honlapodhoz. Mi segítünk a SEO optimalizlásban és biztosítjuk, hogy a lehető legfeljebb kerülj a keresők rangsorában.

Nem mindig az a jó, ami nekünk tetszik. Tudni kell a felhasználó, látogató fejével gondolkoznunk, hiszen Ő fogja használni a honlapot. Így mindent megteszünk azért, hogy a legjobb felhasználói élményt tervezzük meg Neked az első pillanattól kezdve.

Alkalmazás fejlesztés

Széleskörű megoldásokat nyújtó teljes értékű IOS és Android alkalmazásokat fejlesztünk. Az időnk jelentős részét a mobil eszközeinken töltjük, így nem véletlen, hogy lassan mindenre is lesz egy telepíthető alkalmazás a mobilunkon. Mi segítünk, hogy a Te szolgáltatásod is ott legyen az ügyfeleid készülékein.

Alkalmazásaink teljes értékű mobil alkalmazások, amelyek bárki által könnyedén letölthetőek az AppStore-ból, illetve a Google Play áruházból

Nem bízzuk a véletlenre az alkalmazások adatainak kezelését, így a legnagyobb hal megoldásaihoz fordulunk.

Google és egyéb fiókkal jelentkezhetnek be a felhasználók az alkalmazásba. Kezelhetik a beállításaikat.

Valóban rajtad és az ötelteiden múlik, hogy milyen funkciókkal látjuk el az alkalmazást. Integrálhatunk web alkalmazásokat, honlapokat, fizetési szolgáltatásokat, alkalmazáson belül és kívül is.

Nem mindig az a jó, ami nekünk tetszik. Tudni kell a felhasználó, látogató fejével gondolkoznunk, hiszen Ő fogja használni az alkalmazást. Így mindent megteszünk azért, hogy a legjobb felhasználói élményt tervezzük meg Neked az első pillanattól kezdve.

Egyedi MegoldásoK

Ha nem vagy benne, hogy honlapkészítés, alkalmazás fejlesztés, vagy bármilyen egyéb szolgáltatásra van szükséged, akkor azt is meg tudjuk oldani.

Ha csak az ötlet van meg, és nem tudod hogyan kezdj neki, akkor alapos egyeztetések során együtt kialakítjuk és pontosítjuk az elképzeléseket. Ennek eredménye az lesz, hogy tisztában leszel a saját céljaiddal, mi pedig megmondjuk, hogyan tudod azokat leghatékonyabban elérni. Akár velünk folytatod a munkát, akár nem, mi segítünk.

Nem vagy egyedül. Mi is sokat ötletelünk, együtt pedig biztosan megtaláljuk a tuti megoldást. Az első pillanattól kezdve a Te szavaid és elképzeléseid alapján mi is hozzá tesszük kreativitásunk és igyekszünk segíteni Téged az utadon.

Ha már kitaláltuk, hogy mit is szeretnél pontosan, akkor ránk számíthatsz a teljes kivitelezésben is. Az első sor kódtól, az utolsó utáni teszten át a folyamatos karbantartási feladatokig.

Ha egyáltalán nem szeretnél a technikai részletekkel bajlódni, akkor nem csak létrehozzuk a honlapodat, hanem tárhelyszolgáltatónál való feltöltésben, beállításban, optimalizációban is segítünk. Neked nem kell megtanulnod az IT részleteket is. Elég a saját tevékenységedre fókuszálni.

Hívj Fel!

+36 70 631 2267

Írj Nekünk!

[email protected]

Kérj konzultációt!

Itt!